Praktijk voor Psychotherapie

Amsterdam

Over de praktijk

Samen komen we er wel uit’

Mijn naam is Katelijne Cornelisse. In 2007 heb ik de praktijk voor psychotherapie Mind Your Brain opgericht. De praktijk is gevestigd in Amsterdam, in de buurt van Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, eigenlijk geheel Noord-Holland.

Ik ben een ervaren GZ-psycholoog en psychotherapeut, uiteraard BIG-geregistreerd. In 1996 startte ik als forensisch psychotherapeut in De Waag, het grootste centrum voor forensische geestelijke gezondheidszorg (GGz) in Nederland.

Van 2011 tot 2020 heb ik gewerkt als psychotherapeut bij het Hersencentrum in Amsterdam. Ik werkte hier ook als praktijkopleider en supervisor GZ-opleiding.

Sinds 2008 ben ik als GZ-psycholoog en psychotherapeut aangesloten bij het Centraal Netwerk Zorg (Cenzo). Via dit netwerk werk ik naast de BGGZ in de bedrijfszorg bijvoorbeeld voor het Gemeentelijk Vervoerbedrijf (GVB) in Amsterdam, het Westfries Gasthuis, Albert Heijn en de Politie Amsterdam-Amstelland.

Via onderstaande link vind ondermeer u informatie over:

-zorgstandaarden

-resultaten van behandeling

-samenwerking met andere professionals

Kwaliteit zorg

Ik ben geïnteresseerd en betrokken, ik ‘voel’ met je mee en wil begrijpen hoe je klachten zijn ontstaan.
Ik vind het belangrijk dat jij je prettig en veilig voelt in mijn praktijk. Dat jij je hier vrij voelt om je persoonlijke verhaal met me te delen. Dat kan niet zonder ‘vertrouwen’. Vertrouwen tussen jou als patiënt en mij als therapeut, maar ook vertrouwen in de behandeling: samen komen we er wel uit!

Mijn registraties

  • Schematherapeut (basis en vervolgopleiding)
  • EMDR-therapeut (basis en vervolgopleiding en practitioner i.o)
  • GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd)
  • Psychotherapeut (BIG-geregistreerd)
  • Lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)