Praktijk voor Psychotherapie

Amsterdam

Verwijzers

Wil je een patiënt verwijzen voor psychologische of psychotherapeutische behandeling in de buurt van Amsterdam? Mind Your Brain in Amsterdam is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.

De GZ-psycholoog en psychotherapeut van Mind Your Brain is Katelijne Cornelisse. Ze startte haar praktijk in 2007 en heeft dus jarenlange ervaring. Ze behandelt haar patiënten met cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie. Ze is schematherapeut en EMDR-therapeut; uiteraard is ze BIG-geregistreerd.

Mind Your Brain heeft met bijna alle zorgverzekeraars een contract, dus de behandeling wordt meestal gewoon vergoed vanuit het basispakket. Wel is hiervoor een geldige verwijzing nodig van de huisarts of medisch specialist. Hierop moet vermeld staan dat sprake is van een vermoeden van een DSM-benoemde stoornis en dat het een verwijzing betreft naar de generalistische basis-GGZ (GBGGZ) of specialistische GGZ (SGGZ).

Niet alle problematiek leent zich voor behandeling in een vrijgevestigde praktijk. Soms is een verwijzing naar een multidisciplinaire instelling een betere oplossing. Natuurlijk gaat dit altijd in overleg met de verwijzer. Ik werk, als het nodig is, ook nauw samen met een psychiater.

We houden je op de hoogte van de vorderingen van de behandeling. Ook staan we altijd open voor overleg.

Mijn registraties

  • GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd)
  • Psychotherapeut (BIG-geregistreerd)
  • Schematherapeut (basis en vervolgopleiding)
  • EMDR-therapeut (basis en vervolgopleiding en practitioner i.o)
  • Lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)